If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато спре захранването за повече от 20 минути, ще ти се нулира и ще ти даде възможност да напишеш кода т.е откачи акумулатора за поне 20 минути и го закачи пак. За самия код не мога да ти помогна обаче. В една друга тема по спомен някой беше написал, че 3636 е нещо като универсален код, но може и съм разбрал погрешно и да греша, и ако това е така , извинявам се за което!
94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
тъй като за какво ти е този радиокасетофон, монтиран там преди около 20 години? Кой използва вече касети, намират ли се някъде въобще? То вече почти никой не ползва и CD-та, та камо ли касети. Ето защо купи си някое съвременно плеърче, има сносни такива и под сто лева, и си свиркай. А и няма да ти трябва код въобще...
Щото, ако колата е вътрешен фейс, всичките "съвременни плеърчета" стоят като изсрано лайно на таблото, затова
---------- Post added at 07:47 ---------- Previous post was at 07:42 ----------
Здравейте колеги,
Моля за съдействие имам следния проблем:
Радиото стой постоянно на wait,знам единствено
Занеси го в "Бушона", на ул. "Искър" - близо до Пожарната - там ще ти намерят кода срещу 14 - 15 лв. Понеже моята беше фабричноно с касетофон, и впоследствие си намерих оригинален CD плеър, на който нямах книжката с кода и го бях забравил след близо 3 годишен период без откачване на акумулатор, го свалих и те ми го измислиха Важното е да си го запишеш, че всеки път когато откачиш акумулатора, ще ти иска кода.
Понеже палячото на форума се прави на интересен - ето ти сайт от където може да си намериш кода. Трябва ти регистрация, която е безплатна. http://www.radio-code.lt/radio-alfa-romeo
Comment